Långsegling Helsingfors - Stavsnäs 27- 29 juni

Långsegling Helsingfors - Stavsnäs 27- 29 juni
Från SEK 5 400,00 kr
  • Varaktighet: 48 Timmar (cirka)
  • Plats: Helsingfors
  • Produktkod: PNZZ3S

Följ med på vår hemsegling från Scarlet sails. Vi lämnar Helsingfors på morgonen den 27 juni kommer till Stavsnäs den 29 juni. Du deltar i seglandet av Tre Kronor och vaktgången under ledning av besättningen och får uppleva segling under dygnets alla timmar.

Tider och platser

Avgång från Helsingfors den 27 juni kl 11:00.
Ankomst till Stavsnäs den 29 juni kl 11:00.

Pris för resan är 5 400 kr. Ungdomar t o m 18 år 4 400 kr.

Medlemmar i Föreningen Briggen Tre Kronor 4 950 kr. Medlemspriset går ej att kombinera med andra rabatter.

Betalning

Betalning sker antingen med kontokort eller till Briggen Tre Kronors bankgiro enligt instruktioner i bekräftelsen som sänds ut via e-post vid bokningen.

Mat under seglingen

All mat ingår i priset. Dryck köps ombord. Under seglingen serveras frukost, förmiddagsfika, lunch, eftermiddagsfika och kvällsmat. Kvällsmat första dagen samt frukost sista dagen ingår också.

Specialkost

Om du har någon form av allergi eller av något annat skäl inte kan äta vissa sorters mat  är det viktigt att du anmäler detta i samband med bokningen så försöker vi ordna alternativ till dig.

Alkohol

Alkohol serveras inte ombord och får ej heller medtagas ombord.

Sängkläder

Lakan och handduk ingår i priset.

Packning

Tag med ordentligt med varma och vindtäta kläder. Flera skikt värmer bättre en en tjock tröja och det är också enklare att reglera värmen med flera lager. Underställ samt överdragskläder som är vind- och vattentäta är viktiga plagg att ta med. Mössa och en halsduk rekommenderas. Stövlar och regnställ gör resan mycket behagligare om det skulle bli regn.

Packa gärna i mjuka väskor som går att stuva under kojerna och i skåpen

Villkor när seglingen fastläggs och du accepterat det slutgiltiga erbjudandet.

Fram till dess att seglingen fastlagts och du accepterat erbjudandet är detta bara en intresseanmälan. När erbjudandet övergår i en bokning som du accepterat gäller följande:

Bokningen är bindande om inget annat överenskommits. Det innebär att om du uteblir utan att avboka resan så kommer vi att fakturera ev obetalda belopp i efterskott.

Seglingen ska vara betald senast 45 dagar före avgång.

Vid avbokning senast 45 dagar före seglingen återfås hela beloppet.

Vid avbokning 44-15 dagar före seglingen återfås halva beloppet.

Vid avbokning senare än 15 dagar före seglingen sker ingen återbetalning.

Avbokningsskydd

Det finns möjlighet att köpa till ett avbokningsskydd vilket ger pengarna tillbaka vid sjukdom. För att avbokningsskyddet ska gälla krävs läkarintyg.

Avbokningsskyddet gäller också för familj och släktingar till den som insjuknat och som är inbokade vid samma tillfälle.