Långsegling Stavsnäs (Stockholm) - Visby 29 - 30 juni

Långsegling Stavsnäs (Stockholm) - Visby 29 - 30 juni
Från SEK 3 500,00 kr
  • Varaktighet: 24 Timmar (cirka)
  • Produktkod: LS150626
Ett dygn ombord på Tre Kronor där vi seglar över öppet hav. Du deltar tillsammans med besättningen i segling av fartyget. Besättningen visar och förklara så att alla kan vara med. Om väder och vindar går oss till mötes kan hända att vi gör en avstickare till Gotska sandön på vägen men det är som sagt helt beroende på väder och vindar.
Övernattning ombord sker i kojer i hytter i första hand men det kan hända att vi även förlägger en del av gästerna i kojer i salongen. Komfortmässigt är det ingen större skillnad men det blir lite öppnare i salongen och dagtid används salongen som mat- och samlingsplats för alla ombord.

Tider och platser

Avgång från Stavsnäs den 29 juni kl 14:00
Ankomst till Visby den 30 juni kl 14:00.

Pris: 3 500 kr. Ungdomar t o m 18 år 2500 kr.

Medlemmar i Föreningen Briggen Tre Kronor af Stockholm betalar 3 200 kr. Medlemsrabatten går ej att kombinera med andra rabatter.

Betalning

Betalning sker antingen med kontokort eller till Briggen Tre Kronors bankgiro enligt instruktioner i bekräftelsemailet.

Mat under seglingen

Alla måltider, exklusive dryck, ingår i priset.

Specialkost

Om du har någon form av allergi eller av något annat skäl inte kan äta vissa sorters mat  är det viktigt att du anmäler detta i samband med bokningen så försöker vi ordna alternativ till dig.

Övernattning ombord efter seglingen

Önskar du övernatta ombord när vi kommer till Visby så går det att ordna. Priset för övernattning inkl kvällsmat och frukost är 700 kr.

Sängkläder

Lakan och handduk ingår i priset.

Packning

Tag med varma och vindtäta kläder. Flera skikt värmer bättre en en tjock tröja och det är också enklare att reglera värmen med flera lager. Underställ samt överdragskläder som är vind- och vattentäta är viktiga plagg att ta med. Mössa,och en halsduk är bra att ha med. Vid risk för regn rekommenderar vi att du tar med stövlar och ett ordentligt regnställ. Packa gärna i mjuka väskor som går att stuva under kojerna och i skåpen

Villkor

Bokningen är bindande om inget annat överenskommits. Det innebär att om du uteblir utan att anmäla detta så kommer vi att fakturera hela beloppet även om du inte betalat resan.
Seglingen ska vara betald senast 45 dagar före avgång.
Vid avbokning senast 45 dagar före seglingen återfås hela beloppet.
Vid avbokning 44-15 dagar före seglingen återfås halva beloppet.
Vid avbokning senare än 15 dagar före seglingen sker ingen återbetalning.

Avbokningsskydd

Det finns möjlighet att köpa till ett avbokningsskydd vilket ger pengarna tillbaka vid sjukdom. För att avbokningsskyddet ska gälla krävs läkarintyg.

Avbokningsskyddet gäller också för famlij och släktingar till den som insjuknat och som är inbokade vid samma tillfälle.