Långsegling Kalmar - Stockholm (Stavsnäs) 30 juli - 4 augusti

From SEK SEK8,000.00
  • Duration: 68 Hours (approx.)
  • Location: Kalmar
  • Product code: PMUMDS

Välkommen till nästan tre dygn ombord i Tre Kronor af Stockholm när vi seglar från Kalmar till Stavsnäs i Stockholm. Du får chans att uppleva segling i skärgård och till havs under dygnets alla timmar. Vill du ha en ytterligare dimension till seglingsupplevensen kan du delta i vaktgången tillsammans med ordinarie besättning. Detta är helt frivilligt.

Exakt rutt beror på väder och vind men har vi tur med vindarna finns en möjlighet att runda Karlsöarna vid Gotland och sedan fortsätta upp via Gotska Sandön men detta är inget som vi kan garantera. Att det kommer att bli en oförglömlig upplevelse känner vi oss dock rätt så säkra på 

Tider och platser

Avgång från Kalmar, den 31 juli på förmiddagen. Incheck kl 20 på kvällen 30 juli.

Ankomst till Nynäshamn 4 juli någon gång efter lunch

Besök i Visby med lunchkryssning 3 aug kl 10-14.

Priset för resan är 8 000 kr. Ungdomar under 18 år 7 000 kr.

Medlemmar och aktieägare betalar 7 800 kr. Kan inte kombineras med andra rabatter.


Betalning

10 % av biljettpriset erläggs vid bokning. Resterande belopp betalas efter ankomst. Information om betalning skickas då ut till samtliga passagerare.

Sängkläder

Lakan och handduk ingår i priset.

Mat under seglingen

All mat ingår i priset. Dryck köps ombord. Under seglingen serveras frukost, förmiddagsfika, lunch, eftermiddagsfika och kvällsmat. Kvällsmat första dagen samt frukost sista dagen ingår också.

Specialkost

Om du har någon form av allergi eller av något annat skäl inte kan äta vissa sorters mat  är det viktigt att du anmäler detta i samband med bokningen så försöker vi ordna alternativ till dig.

Alkohol

Alkohol serveras inte ombord och får ej heller medtagas ombord.

Packning

Tag med ordentligt med varma och vindtäta kläder. Flera skikt värmer bättre en en tjock tröja och det är också enklare att reglera värmen med flera lager. Underställ samt överdragskläder som är vind- och vattentäta är viktiga plagg att ta med. Mössa och en halsduk rekommenderas. Stövlar och regnställ gör resan mycket behagligare om det skulle bli regn.

Packa gärna i mjuka väskor som går att stuva under kojerna och i skåpen

Villkor

Bokningen är bindande om inget annat överenskommits. Det innebär att om du uteblir utan att avboka resan så kommer vi att fakturera ev obetalda belopp i efterskott.

Seglingen ska vara betald senast 45 dagar före avgång.

Vid avbokning senast 45 dagar före seglingen återfås hela beloppet.

Vid avbokning 44-15 dagar före seglingen återfås halva beloppet.

Vid avbokning senare än 15 dagar före seglingen sker ingen återbetalning.

Avbokningsskydd

Det finns möjlighet att köpa till ett avbokningsskydd vilket ger pengarna tillbaka vid sjukdom. För att avbokningsskyddet ska gälla krävs läkarintyg.

Avbokningsskyddet gäller också för familj och släktingar till den som insjuknat och som är inbokade vid samma tillfälle.
För ytterligare information ring 070-422 78 19.