Lär dig segla råtacklat. Nybörjarkurs i konsten att segla en brigg. 27 augusti i Vaxholm

Från SEK 950,00 kr
  • Varaktighet: 7 Timmar (cirka)
  • Plats: Vaxholm
  • Produktkod: PGDAX1

Under en hel dag om bord på Tre Kronor får du lära dig grunderna för hur man seglar ett råtacklat segelfartyg. Vi blandar teori med praktik och du får vara med och sätta segel och genomföra en rad olika manövrer under ledning av besättningen. Detta är verkligen en nybörjarkurs och man behöver inte kunna något för att vara med. Mat under dagen ingår i priset.

Datum

Söndag 27 augusti

Tid och plats för avgång och ankomst

Från Vaxholms gästhamn vid färjeläget 

Kl 10.00 - 17.00

Efter seglingen fortsätter Tre Kronor till Stockholm och de som önskar kan följa med till Kastellholmen. Beräknad ankomst omkr kl 18.30-19.

Pris

Sista minutenpris: 950 kr (ord pris 1 750)

Mat och dryck

Under dagen serveras lunch samt fika på förmiddagen och eftermiddagen. Maten ingår i priset men dryck kan köpas till. Alkohol serveras inte under denna segling och får ej medtagas ombord av passagerarna.

Specialkost

Om är allergisk eller av något annat skäl inte kan äta vissa sorters mat, anmäl det i samband med bokningen så att vi kan ordna med alternativ åt dig. 

Betalning

Betalning sker antingen med kontokort eller via faktura. Om du väljer faktura betalar du till Briggen Tre Kronors bankgiro enligt instruktioner i bekräftelsemailet. 

Villkor

  • Bokningen är bindande om inget annat överenskommits. Om du uteblir utan att avboka resan faktureras du eventuella obetalda belopp i efterskott.
  • Seglingen ska vara betald senast 45 dagar före avgång. Om du bokar närmare seglingsdatumet bör betalning ske omedelbart. 
  • Vid avbokning senast 45 dagar före seglingen återfås hela beloppet. 
  • Vid avbokning 44–15 dagar före seglingen återfås halva beloppet.
  • Vid avbokning senare än 15 dagar före seglingen sker ingen återbetalning. 

Avbokningsskydd / Cancellation insurance

Det finns möjlighet att köpa till ett avbokningsskydd vilket ger pengarna tillbaka vid sjukdom. För att avbokningsskyddet ska gälla krävs läkarintyg. Avbokningsskyddet gäller även för alla som reser tillsammans med den som insjuknat och som är inbokade vid samma tillfälle. 

Presentkort / Gift cards

Om du har ett presentkort anger du koden på detta i fält för presentkort och rabattkoder på sidan där du skriver in namn och adressuppgifter.

Medlemsrabatt / Member Discount 

Medlemmar i Föreningen Briggen Tre Kronor har 15 % rabatt på alla seglingar. Se Briggenbladet för mer information och rabattkod, eller mejla sture.haglund@briggentrekronor.se

Medlemsrabatten kan ej kombineras med andra erbjudanden.

Information: 

+46 8 586 224 00