Långsegling Kalmar - Rostock 6-8 augusti

Långsegling Kalmar - Rostock 6-8 augusti
Från SEK 5 400,00 kr
  • Varaktighet: 52 Timmar (cirka)
  • Plats: Kalmar
  • Produktkod: PMX1LH
Den 9-12 augusti firar Rostock sin traditionella segelfartygsfestival Hanse Sail. Här samlas fartyg av alla sorter och storleksklasser och Tre Kronor af Stockholm är en uppskattad och efterfrågad gäst. Nu har du chansen att få uppleva festivalen och segla med Tre Kronor till festivalen från Kalmar.

Seglingen tar två dygn. Under seglingen får du vara med och segla Tre Kronor under besättningens ledning. Alla som vill är välkomna att delta i vaktgången och uppleva segling under dygnets alla timmar. Ingen erfarenhet krävs, vi instruerar och berättar så att alla kan delta.
Vill du komma tidigare och se hela festivalen ordnar du boende själv. Vi har tyvärr ingen möjlighet att erbjuda boende ombord under festivalen.

Vid framkomsten finns möjlighet att övernatta en natt ombord men under själva festivalen måste du boka plats på ett hotell i Rostock. Färjeförbindelse med Trelleborg finns på kvällen efter ankomst.

Tider och platser

Påmönstring i Kalmar den 6 augusti kl 14:00. 
Ankomst till Rostock den 8 augustil 18:00.

Priset för resan är 5 400 kr. Ungdomar under 18 år 4 400 kr.

Medlemmar i Föreningen Briggen Tre Kronor: 5 000 kr.

Medlemsrabatten går ej att kombinera med andra rabatter.

Betalning

Betalning sker antingen med kontokort eller till Briggen Tre Kronors bankgiro enligt instruktioner i bekräftelsemailet.

Mat under seglingen

All mat ingår i priset. Dryck köps ombord. Under seglingen serveras frukost, förmiddagsfika, lunch, eftermiddagsfika och kvällsmat. Kvällsmat första dagen samt frukost sista dagen ingår också.

Specialkost

Om du har någon form av allergi eller av något annat skäl inte kan äta vissa sorters mat  är det viktigt att du anmäler detta i samband med bokningen så försöker vi ordna alternativ till dig.

Alkohol

Alkohol serveras inte ombord och får ej heller medtagas ombord.

Sängkläder

Lakan och handduk ingår i priset.

Packning

Tag med ordentligt med varma och vindtäta kläder. Flera skikt värmer bättre en en tjock tröja och det är också enklare att reglera värmen med flera lager. Underställ samt överdragskläder som är vind- och vattentäta är viktiga plagg att ta med. Mössa och en halsduk rekommenderas. Stövlar och regnställ gör resan mycket behagligare om det skulle bli regn.

Packa gärna i mjuka väskor som går att stuva under kojerna och i skåpen

Villkor

Bokningen är bindande om inget annat överenskommits. Det innebär att om du uteblir utan att avboka resan så kommer vi att fakturera ev obetalda belopp i efterskott.

Seglingen ska vara betald senast 45 dagar före avgång.

Vid avbokning senast 45 dagar före seglingen återfås hela beloppet.

Vid avbokning 44-15 dagar före seglingen återfås halva beloppet.

Vid avbokning senare än 15 dagar före seglingen sker ingen återbetalning.

Avbokningsskydd

Det finns möjlighet att köpa till ett avbokningsskydd vilket ger pengarna tillbaka vid sjukdom. För att avbokningsskyddet ska gälla krävs läkarintyg.

Avbokningsskyddet gäller också för familj och släktingar till den som insjuknat och som är inbokade vid samma tillfälle.