Långsegling Stavsnäs - Fyrudden. 2-3 augusti.

Från SEK 2 900,00 kr
  • Varaktighet: 23 Timmar (cirka)
  • Plats: Stavsnäs
  • Produktkod: PZ2LAS
Följ med på vår segling från Stavsnäs i Stockholm till Fyrudden vid Valdemarsvik. Du får vara med och segla Tre Kronor tillsammans med besättningen och uppleva segling under ett helt dygn. 

Övernattning sker i kojer i hytter med två eller fyra kojer samt i uppmonterade kojer i salongen. Kojerna i salongen är lika bekväma som de som finns i hytterna men kräver lite mer vighet för att komma upp i. Har du begränsad rörlighet är det därför bra om du anger detta i Övrig info.

Standarden ombord är av vandrarhemsklass och man får vara beredd på att sova tillsammans med nya vänner men gemenskapen brukar bli väldigt fin på de här seglingarna.

Med på seglingen är också 6-8 ungdomar från Marina läroverket som gör sin praktik ombord. Detta innebär att de kommer att ha en del egna aktiviteter under resan men det brukar inte påverka upplevelsen för övriga passagerare

Tider och platser

Avgång från Stavsnäs vinterhamn, den 2 augusti kl 10:00. 

Ankomst till Fyrudden den 3 augusti kl 9:00. 

Segla vidare till Kalmar 3-4 augusti

Tre Kronor fortsätter sedan vidare till Kalmar kl 19 samma dag och om du vill följa med på den seglingen också blir det totala priset 5 400 kr (medlemspris 5 000 kr). Boka i så fall in båda sträckorna och kontakta oss så ordnar vi så att priset blir det rätta: info@briggentrekronor.se eller 08-586 224 00. Mat under uppehållet i Fyrudden ingår inte i priset. Det finns dock en restaurang i hamnen i Fyrudden och det är också ett ypperligt tillfälle att ta sig in till Valdemarsvik och besöka den vackra staden. Det går bussar på förmiddag och eftermiddag som passar med våra tider.

Pris 2 900 kr

Barn o ungdom under 18 år 2 300

Medlemspris: 2 600. Medlemspriset kan inte kombineras med andra rabatter.

Mat under seglingen

Alla måltider, exklusive dryck, ingår i priset.
Ingen alkohol serveras under seglingen och det är ej tillåtet att ta med egen dryck ombord.

Specialkost

Om du har någon form av allergi eller av något annat skäl inte kan äta vissa sorters mat  är det viktigt att
du anmäler detta i samband med bokningen så försöker vi ordna alternativ till dig.

Sängkläder

Lakan och handduk ingår i priset.

Betalning

Betalning sker antingen med kontokort eller till Briggen Tre Kronors bankgiro enligt instruktioner i bekräftelsemailet.

Packning

Tag med varma och vindtäta kläder. Flera skikt värmer bättre en en tjock tröja och det är också enklare att reglera värmen med flera lager. Underställ samt överdragskläder som är vind- och vattentäta är viktiga plagg att ta med. Mössa,och en halsduk är bra att ha med. Vid risk för regn rekommenderar vi att du tar med stövlar och ett ordentligt regnställ. Packa gärna i mjuka väskor som går att stuva under kojerna och i skåpen

Villkor

Bokningen är bindande om inget annat överenskommits. Det innebär att om du uteblir utan att anmäla detta så kommer vi att fakturera hela beloppet även om du inte betalat resan.
Seglingen ska vara betald senast 45 dagar före avgång.
Vid avbokning senast 45 dagar före seglingen återfås hela beloppet.
Vid avbokning 44-15 dagar före seglingen återfås halva beloppet.
Vid avbokning senare än 15 dagar före seglingen sker ingen återbetalning.

Avbokningsskydd

Det finns möjlighet att köpa till ett avbokningsskydd vilket ger pengarna tillbaka vid sjukdom. För att avbokningsskyddet ska gälla krävs läkarintyg.

Avbokningsskyddet gäller också för famlij och släktingar till den som insjuknat och som är inbokade vid samma tillfälle.