Långsegling Visby - Tallinn 9 - 12 juli

Långsegling Visby - Tallinn 9 - 12 juli
Från SEK 6 900,00 kr
  • Varaktighet: 76 Timmar (cirka)
  • Plats: Visby
  • Produktkod: LÅ160617
I juli medverkar Tre Kronor af Stockholm i Tallinn Maritime Days 13-15 juli. På ditseglingen har du möjlighet att följa med och få uppleva riktigt exklusiv segling över öppet hav under dygnets alla timmar.

Vi seglar genom skärgården och över öppet hav. Beroende på vilka väder och vindförhållanden vi möter seglar vi antingen rakt över Östersjön åt Estland till eller så tar vi vägen via den finländska skärgården.

Om tiden räcker gör vi ett strandhugg på någon av de estniska öarna. Vägen via den finländska skärgården är hemmavattnen för vår kapten där vi kan hitta de verkliga smultronställena så oavsett vilken väg vi tar finns goda möjligheter till unika upplevelser.

Om du vill är du välkommen att delta i seglandet av Tre Kronor och vaktgången och få uppleva segling under dygnets alla timmar. Allt sker under ledning av besättningen som visar och instruerar så att alla kan vara med.

Med på seglingen finns också en grupp på ca 6 elever från Marina Läroverket som gör sin praktik ombord. 

Festivalen startar den 13 juli. Vi kan tyvärr inte erbjuda övernattning ombord men det finns gott om hotell i Tallinn.

Tider och platser

Avgång från Visby den 9 juli kl 10:00.
Ankomst till Tallinn den 12 juli kl 14:00. TallinkSiljas färja till Stockholm avgår kl 18. Se deras hemsida för bokning.

Pris för resan är 6 900 kr. Ungdomar under 18 år 5 600 kr.

Medlemmar i Föreningen Briggen Tre Kronor: 6 300 kr. Medlemsrabatten går inte att kombinera med andra rabatter eftersom priset redna är

Betalning

Betalning sker antingen med kontokort eller till Briggen Tre Kronors bankgiro enligt instruktioner i när alla detaljer är bestämda. Vi återkommer med mer information.

Mat under seglingen

All mat ingår i priset. Dryck köps ombord. Under seglingen serveras frukost, förmiddagsfika, lunch, eftermiddagsfika och kvällsmat. Kvällsmat första dagen samt frukost sista dagen ingår också.

Specialkost

Om du har någon form av allergi eller av något annat skäl inte kan äta vissa sorters mat  är det viktigt att du anmäler detta i samband med bokningen så försöker vi ordna alternativ till dig.

Alkohol

Alkohol serveras inte ombord och får ej heller medtagas ombord.

Sängkläder

Lakan och handduk ingår i priset.

Packning

Tag med ordentligt med varma och vindtäta kläder. Flera skikt värmer bättre en en tjock tröja och det är också enklare att reglera värmen med flera lager. Underställ samt överdragskläder som är vind- och vattentäta är viktiga plagg att ta med. Mössa och en halsduk rekommenderas. Stövlar och regnställ gör resan mycket behagligare om det skulle bli regn.

Packa gärna i mjuka väskor som går att stuva under kojerna och i skåpen

Villkor när seglingen fastläggs och du accepterat det slutgiltiga erbjudandet.

Fram till dess att seglingen fastlagts och du accepterat erbjudandet är detta bara en intresseanmälan. När erbjudandet övergår i en bokning som du accepterat gäller följande:

Bokningen är bindande om inget annat överenskommits. Det innebär att om du uteblir utan att avboka resan så kommer vi att fakturera ev obetalda belopp i efterskott.

Seglingen ska vara betald senast 45 dagar före avgång.

Vid avbokning senast 45 dagar före seglingen återfås hela beloppet.

Vid avbokning 44-15 dagar före seglingen återfås halva beloppet.

Vid avbokning senare än 15 dagar före seglingen sker ingen återbetalning.

Avbokningsskydd

Det finns möjlighet att köpa till ett avbokningsskydd vilket ger pengarna tillbaka vid sjukdom. För att avbokningsskyddet ska gälla krävs läkarintyg.

Avbokningsskyddet gäller också för familj och släktingar till den som insjuknat och som är inbokade vid samma tillfälle.