Långsegling Stavsnäs - Visby, 26 - 27 juni

Långsegling Stavsnäs - Visby, 26 - 27 juni
From SEK SEK5,000.00
  • Duration: 32 Hours (approx.)
  • Location: Stavsnäs vinterhamn, Värmdö
  • Product code: VISSTO

Två dagar segling från Stavsnäs till Visby. Pris 5 000 kr. Medlemmar 4 800 kr. Bokning kan göras nu. Betalning sker i efterskott eller ombord vid framkomsten. Du deltar tillsammans med besättningen i segling av fartyget. Besättningen visar och förklara så att alla kan vara med. Övernattning ombord sker i kojer i hytter. 

Inför seglingen och vid framkomsten finns möjlighet att övernatta en natt ombord till en extra kostnad av 600 kr inför resan och 700 kr vid framkomsten. Frukost ingår vid avresan och vid ankomsten ingår kvällsmat och frukost. Om du vill övernatta är det ombordstigning mellan kl 21 och 21.30. Övernattning bokas under rubriken Extra när du går vidare i bokningen.

Tider och platser

Avgång från Stavsnäs den 26 juni kl 10:00. Vid övernattning inför seglingen sker ombordstigning kl 21.00 - 21.30 kvällen före. Frukost men inte kvällsmat ingår i priset 600 kr.

Ankomst till Visby den 28 juni ca kl 18:00. Övernattning efter ankomst kostar 700 kr inkl kvällsmat och frukost.

Pris: 5 000 kr. Ungdomar t o m 18 år 4 000 kr.

Medlemmar i Föreningen Briggen Tre Kronor af Stockholm betalar 4 800 kr. Medlemsrabatten går ej att kombinera med andra rabatter.

Betalning

Betalning sker i efterskott antingen med kontokort eller till Briggen Tre Kronors bankgiro enligt instruktioner i bekräftelsemailet. Bokningen är dock bindande och om man uteblir kommer man att debiteras om inte villkoren för avbokningen nedan uppfylles.

Mat under seglingen

Alla måltider, exklusive dryck, ingår i priset.

Specialkost

Om du har någon form av allergi eller av något annat skäl inte kan äta vissa sorters mat  är det viktigt att du anmäler detta i samband med bokningen så försöker vi ordna alternativ till dig.

Övernattning ombord efter seglingen

Önskar du övernatta ombord när vi kommer till Visby så går det att ordna. Priset för övernattning inkl kvällsmat och frukost är 600 kr.

Sängkläder

Lakan och handduk ingår i priset.

Packning

Tag med varma och vindtäta kläder. Flera skikt värmer bättre en en tjock tröja och det är också enklare att reglera värmen med flera lager. Underställ samt överdragskläder som är vind- och vattentäta är viktiga plagg att ta med. Mössa,och en halsduk är bra att ha med. Vid risk för regn rekommenderar vi att du tar med stövlar och ett ordentligt regnställ. Packa gärna i mjuka väskor som går att stuva under kojerna och i skåpen

Villkor

Bokningen är bindande om inget annat överenskommits. Det innebär att om du uteblir utan att anmäla detta så kommer vi att fakturera hela beloppet även om du inte betalat resan.
Resan går att avboka gratis fram till 45 dagar före avresan
Vid avbokning 44-15 dagar före seglingen återfås halva beloppet.
Vid avbokning senare än 15 dagar före seglingen sker ingen återbetalning.

Avbokningsskydd

Det finns möjlighet att köpa till ett avbokningsskydd vilket ger pengarna tillbaka vid sjukdom. För att avbokningsskyddet ska gälla krävs läkarintyg.

Avbokningsskyddet gäller också för famlij och släktingar till den som insjuknat och som är inbokade vid samma tillfälle.