Långsegling Visby - Stockholm 7-8 juli

Långsegling Visby - Stockholm 7-8 juli
From SEK SEK4,800.00
  • Duration: 35 Hours (approx.)
  • Location: Visby
  • Product code: LS150626
Två dagar segling från Visby till Stockholm. Pris 4800 kr. Medlemmar 4 500 kr. Bokning kan göras nu men betalning sker i efterskott.

Du deltar tillsammans med besättningen i segling av fartyget. Besättningen visar och förklara så att alla kan vara med. Övernattning ombord sker i kojer i hytter. Vid framkomsten finns möjlighet att övernatta en natt ombord till en extra kostnad av 600 kr. Det finns även möjlighet att övernatta inför seglingen priset är 600 kr och ombordstigning sker då mellan kl 21 och 21.30. Frukost ingår i priset men ingen kvällsmat.

Tider och platser

Avgång från Visby 7 juli kl 10:00.

Ankomst till Stockholm 8 juli ca kl 21:00.

Pris: 4 800 kr. Ungdomar t o m 18 år 3 900 kr.

Medlemmar i Föreningen Briggen Tre Kronor af Stockholm betalar 4 500 kr. Medlemsrabatten går ej att kombinera med andra rabatter.

Betalning

Betalning sker i efterskott antingen med kontokort eller till Briggen Tre Kronors bankgiro enligt instruktioner i bekräftelsemailet. Bokningen är dock bindande och om man uteblir kommer man att debiteras om inte villkoren för avbokningen nedan uppfylles.

Mat under seglingen

Alla måltider, exklusive dryck, ingår i priset.

Specialkost

Om du har någon form av allergi eller av något annat skäl inte kan äta vissa sorters mat  är det viktigt att du anmäler detta i samband med bokningen så försöker vi ordna alternativ till dig.

Övernattning ombord efter seglingen

Önskar du övernatta ombord när vi kommer till Visby så går det att ordna. Priset för övernattning inkl kvällsmat och frukost är 600 kr.

Sängkläder

Lakan och handduk ingår i priset.

Packning

Tag med varma och vindtäta kläder. Flera skikt värmer bättre en en tjock tröja och det är också enklare att reglera värmen med flera lager. Underställ samt överdragskläder som är vind- och vattentäta är viktiga plagg att ta med. Mössa,och en halsduk är bra att ha med. Vid risk för regn rekommenderar vi att du tar med stövlar och ett ordentligt regnställ. Packa gärna i mjuka väskor som går att stuva under kojerna och i skåpen

Villkor

Bokningen är bindande om inget annat överenskommits. Det innebär att om du uteblir utan att anmäla detta så kommer vi att fakturera hela beloppet även om du inte betalat resan.
Vid avbokning senast 45 dagar före seglingen återfås hela beloppet.
Vid avbokning 44-15 dagar före seglingen återfås halva beloppet.
Vid avbokning senare än 15 dagar före seglingen sker ingen återbetalning.

Avbokningsskydd

Det finns möjlighet att köpa till ett avbokningsskydd vilket ger pengarna tillbaka vid sjukdom. För att avbokningsskyddet ska gälla krävs läkarintyg.

Avbokningsskyddet gäller också för famlij och släktingar till den som insjuknat och som är inbokade vid samma tillfälle.