Långsegling Stavsnäs (Stockholm) - Fårösund 14-15 juli

Långsegling Stavsnäs (Stockholm) - Fårösund 14-15 juli
From SEK SEK6,000.00
  • Duration: 30 Hours (approx.)
  • Product code: LS150626

Två dagar ombord på Tre Kronor där vi seglar över öppet hav från Stavsnäs till Fårösund på Gotland. Du deltar tillsammans med besättningen i segling av fartyget. Besättningen visar och förklara så att alla kan vara med. Om väder och vindar går oss till mötes kan hända att vi gör en avstickare till Gotska sandön på vägen men det är som sagt helt beroende på väder och vindar.
Övernattning ombord sker i hytter. Övernattning vid framkomsten till nästa dag ingår så att du får möjlighet till sightseeing i Fårösund.

Utöver besättning och passagerare medföljer även 5-6 gymnasieungdomar från Marina Läroverket som gör sin praktik ombord.

Tider och platser

Avgång från Stavsnäs den 14 juli kl 10:00
Ankomst till Fårösund den 15 juli kl 16:00.

Pris: (Betalas vid ankomst Fårösund)

En person i enkelhytt 6000 kr. Par i dubbelhytt: 10 000 kr för båda.

Medlemsrabatt

Eftersom antalet passagerare är begränsat på grund av corona ges ingen medlemsrabatt på denna segling.

Mat under seglingen

Alla måltider, exklusive dryck, ingår i priset

Specialkost

Om du har någon form av allergi eller av något annat skäl inte kan äta vissa sorters mat  är det viktigt att du anmäler detta i samband med bokningen så försöker vi ordna alternativ till dig.

Övernattning ombord efter seglingen

Övernattning ombord under natten efter ankomst ingår.

Sängkläder

Lakan och handduk ingår i priset.

Packning

Tag med varma och vindtäta kläder. Flera skikt värmer bättre en en tjock tröja och det är också enklare att reglera värmen med flera lager. Underställ samt överdragskläder som är vind- och vattentäta är viktiga plagg att ta med. Mössa,och en halsduk är bra att ha med. Vid risk för regn rekommenderar vi att du tar med stövlar och ett ordentligt regnställ. Packa gärna i mjuka väskor som går att stuva under kojerna och i skåpen

Villkor

BETALNING SKER VID ANKOMST TILL FÅRÖSUND

Bokningen är bindande om inget annat överenskommits. Det innebär att om du uteblir utan giltigt skäl så kommer vi att fakturera hela beloppet.

Avbokningsskydd

Det finns möjlighet att köpa till ett avbokningsskydd vilket ger pengarna tillbaka vid sjukdom. För att avbokningsskyddet ska gälla krävs läkarintyg.

Avbokningsskyddet gäller också för medresenärer till den som insjuknat och som är inbokade vid samma tillfälle.