Skärgårdssegling med övernattning i naturhamn 27-28 september. Gräddö - Stockholm

From SEK SEK4,900.00
  • Duration: 32 Hours (approx.)
  • Location: Gräddö
  • Product code: PULRS0

Under två dagar får du vara med ombord på Tre Kronor och uppleva Roslagens vackra skärgård. Vi startar i Gräddö och avslutar vid Kastellholmen i centrala Stockholm. Dagtid seglar vi i genom den vackra skärgården och natten tillbringar vi i en naturhamn. Övernattning ombord sker i kojer i hytter med två eller fyra kojplatser samt i kojer som monteras i Salongen. Komforten på bäddarna är lika hög i båda fallen. 

Seglingen betalas vid ankomst till Kastellholmen och priset anges därför inte som vanligt vid bokningen.

Tider och platser

Seglingen startar från Gräddö den 27 september kl 10:00 och avslutas vid Kastellholmen den 28 september kl 18:00. Vi inväntar passagerare som kommer med buss från Norrtälje som anländer till Gräddö kl 09.49. 

Stig av vid Gräddö Torg som ligger ca 300 m från fartyget.

Pris: 4 900 kr.

Medlemmar i Briggen Tre Kronor samt aktieägare i Briggen Tre Kronor AB betalar 4 700 kr. Går ej att kombinera med andra rabatter.

Bokningsavgift på 1,75 % tillkommer.

Mat under seglingen

Alla måltider, exklusive dryck, ingår i priset.

Ingen alkohol serveras under seglingen och det är ej tillåtet att ta med egen dryck ombord.

Betalning

Betalning sker när seglingen avslutas. Ett mail kommer att skickas till dig med anvisningar hur du ska göra för att betala via kreditkort eller till vårt bankgiro. Detta på grund av gällande regelverk för resegarantier.

Specialkost

Om du har någon form av allergi eller av något annat skäl inte kan äta vissa sorters mat  är det viktigt att du anmäler detta i samband med bokningen så försöker vi ordna alternativ till dig.

Sängkläder

Lakan och handduk ingår i priset.

Packning

Tag med varma och vindtäta kläder. Flera skikt värmer bättre en en tjock tröja och det är också enklare att reglera värmen med flera lager. Underställ samt överdragskläder som är vind- och vattentäta är viktiga plagg att ta med. Mössa,och en halsduk är bra att ha med. Vid risk för regn rekommenderar vi att du tar med stövlar och ett ordentligt regnställ. Packa gärna i mjuka väskor som går att stuva under kojerna och i skåpen

Villkor

Bokningen är bindande om inget annat överenskommits. Det innebär att om du uteblir utan att anmäla detta så kommer vi att fakturera hela beloppet.