Segling med övernattning från Kalmar till Sölvesborg 15 - 16 juni

Segling med övernattning från Kalmar till Sölvesborg 15 - 16 juni
From SEK SEK3,000.00
  • Duration: 24 Hours (approx.)
  • Location: Kalmar, Kalmar
  • Product code: PUNDLD

Välkommen att segla med oss från Kalmar till Sölvesborg. Vi seglar under dygnets alla timmar och du får möjlighet att vara med att delta i vaktgången och uppleva magisk nattsegling. Som deltagare är du välkommen att medverka vid segelsättning och manövrering av fartyget. Vår kunniga besättning kommer att visa dig och leda dig så att alla som vill kan vara med. Inga förkunskaper behövs.

Betalning 

Vid bokning betalar du 10 % av resans pris. Återstående del betalas vid ankomsten. Betalning sker med kreditkort eller till bankgiro enligt anvisningar som kommer med bekräftelsen.

Pris

Vuxna: 3 000 kr. 
Ungdomar t o m 18 år:  2 750 kr.

Briggmedlemmar: 2 900 kr. (Går ej att kombinera med andra rabatter)

Avgång

Kalmar 15 juni kl 10.00

Ankomst: 

Sölvesborg 16 juni kl 10:00 ca

Betalning med presentkort

Fyll i presentkortsnumret bestående av bokstäver och siffror i fältet för presentkort och rabattkoder när du slutför din bokning.

Mat och dryck

Alla måltider under seglingen ingår. Alkoholfri dryck samt folköl finns att köpa i baren. Det är inte tillåtet att ta med egen dryck. 

Specialkost

Om är allergisk eller av något annat skäl inte kan äta vissa sorters mat, anmäl det i samband med bokningen så att vi kan ordna med alternativ åt dig. 

Packning

Tag med ordentligt med varma och vindtäta kläder. Flera skikt värmer bättre en en tjock tröja och det är också enklare att reglera värmen med flera lager. Underställ samt överdragskläder som är vind- och vattentäta är viktiga plagg att ta med. Mössa, vantar och en halsduk likaså. Stövlar och varma skor samt strumpor och sockor, gärna av ylle rekommenderas.

Packa gärna i mjuka väskor som går att stuva under kojerna och i skåpen.

Villkor

  • Bokningen är bindande om inget annat överenskommits. Om du uteblir utan att avboka resan faktureras du eventuella obetalda belopp i efterskott.
  • Bokningsavgift erläggs i samband med bokningen och återbetalas endast om avbokning görs 45 dagar innan seglingen. Resterande belopp erläggs i samband med ankomst till destinationen.