Långsegling Sölvesborg - Visby, 24 - 26 juni

Långsegling Sölvesborg - Visby, 24 - 26 juni
From SEK SEK5,500.00
  • Duration: 48 Hours (approx.)
  • Location: Sölvesborg
  • Product code: PVK0TP

Två dagar segling från Sölvesborg till Visby. 

Du får uppleva dagar med segling över öppet hav. Vill du delta i seglingen och kanske prova på att ingå i vaktgången så är du välkommen att göra det men det är helt frivilligt.

Alla måltider ombord ingår i priset.

Övernattning ombord sker i hytter med två eller fyra kojer tillsammans med andra passagerare. 

Tider och platser

Avgång Sölvesborg 24 juni kl 14.00. 

Ankomst Visby 26 juni någon gång mellan kl 8 och 9.

Pris: 4000 kr


Mat under seglingen

Alla måltider, exklusive dryck, ingår i priset.

Specialkost

Om du har någon form av allergi eller av något annat skäl inte kan äta vissa sorters mat  är det viktigt att du anmäler detta i samband med bokningen så försöker vi ordna alternativ till dig.

Sängkläder

Lakan och handduk ingår i priset.

Packning

Tag med varma och vindtäta kläder. Flera skikt värmer bättre en en tjock tröja och det är också enklare att reglera värmen med flera lager. Underställ samt överdragskläder som är vind- och vattentäta är viktiga plagg att ta med. Mössa,och en halsduk är bra att ha med. Vid risk för regn rekommenderar vi att du tar med stövlar och ett ordentligt regnställ. Packa gärna i mjuka väskor som går att stuva under kojerna och i skåpen

Villkor

10 % betalas vid bokning. Resterande belopp erläggs vid ankomst till destinationen.
  • Bokningen är bindande om inget annat överenskommits. Om du uteblir utan att avboka resan faktureras du eventuella obetalda belopp i efterskott.
  • Bokningsavgift erläggs i samband med bokningen och återbetalas endast om avbokning görs 45 dagar innan seglingen. Resterande belopp erläggs i samband med ankomst till destinationen.

Avbokningsskydd

Det finns möjlighet att köpa till ett avbokningsskydd vilket ger pengarna tillbaka vid sjukdom. För att avbokningsskyddet ska gälla krävs läkarintyg.

Avbokningsskyddet gäller också för famlij och släktingar till den som insjuknat och som är inbokade vid samma tillfälle.