Ungdomssegling 3 h Kastellholmen sept

Ungdomssegling 3 h Kastellholmen sept
From SEK SEK0.00
  • Duration: 3 Hours (approx.)
  • Location: Stockholm
  • Product code: P14FHA
Detta är en intresseanmälan för dig som arbetar med ungdomar och som vill ta med en grupp på en av våra seglingar. Anmälan är inte bindande utan utgör ett underlag för vår planering. Så snart vi vet att det fungerar att göra seglingen med din grupp hör vi av oss och gör en definitiv bokning.

Seglingarna är antingen rena ungdomsseglingar där vi enbart har ungdomar med eller så kan det vara att vi upplåter ett mindre antal platser, ca 10, på någon av våra publika seglingar där resten av deltagarna består av passagerare som köpt biljett. De publika seglingarna är i första hand på helger medan de rena ungdomsseglingarna normalt är på vardagar. 

Uppgifter vi behöver

Vi behöver veta dina kontaktuppgifter, vilken organisation eller skola du företräder och ungefär hur många deltagare som du räknar med att ta med dig. Den exakta siffran tar vi när vi har tagit definitivt besked om segling. Vi behöver också en kort info om vad det är för grupp, om det är en skolklass, en grupp från en fritidsgård eller om det är ungdomar med någon form av funktionsvariation och liknande. Skriv inte någon avhandling utan ge oss en kort briefing bara.

Ledare 

Vi vill ha med en ledare per ca 5-7 ungdomar för att ha med någon som känner deltagarna och som kan ansvara för ungdomarna ombord. Vår besättning kommer att introducera dem i seglingen och lära dem olika saker ombord men det är ni ledare som ansvarar för vad ungdomarna gör i övrigt.

Pris

Vi debiterar 150 kr per deltagare.

Mat

Mat ingår i alla seglingar. På dagseglingar serveras lunch och fika och på de kortaste seglingar på tre timmar blir det någon lättare måltid. Det är därför viktigt att se till så att ungdomarna har ätit något innan de kommer så att det inte är hungriga vid starten.

Maten är normalt vegetarisk på de rena ungdomsseglingarna men vi behöver info om det är deltagare som är allergiska eller av andra skäl inte kan äta vissa matvaror. Dessa uppgifter lämnar du när bokningen är definitiv.

Antal

Vi seglar normalt med grupper på upp till 25 deltagare. Rör det sig om en skolklass som inte går att dela så tittar vi på möjligheten att ta med fler i samråd med er.

Har du bara en mindre grupp så kan vi kombinera den med andra grupper så anmäl dig även om du inte kan fylla en hel segling.

Platser

Vi utgår normalt antingen från Kastellholmen (Örlogsvägen 11) i Stockholm eller från Stavsnäs vinterhamn på Värmdö.

Kastellholmen när man lätt med buss 65 från Centralstationen. Bussen har ändhållplats nära fartyget.

Stavsnäs vinterhamn når man med buss från Slussen. Bussen tar ca 50 minuter och kommer fram 25 minuter före avgång normalt.

Tider

De kortare seglingarna startar normalt kl 10 eller kl 11 och avslutas efter tre eller fyra timmar.

Dagseglingar startar normalt kl 10 och avslutas efter sex till åtta timmar beroende på vad det är för typ.