Eftermiddagskryssning Stockholm - Vaxholm , 6 aug kl 14-18

Eftermiddagskryssning Stockholm - Vaxholm , 6 aug kl 14-18
From SEK SEK750.00
  • Duration: 4 Hours (approx.)
  • Product code: KK160903

Fyra timmar segling med Tre Kronor af Stockholm från Kastellholmen till Vaxholm. Alla som vill är välkomna att delta i seglingen. Besättningen visar och instruerar så att alla kan vara med. Fika med macka ingår i priset.

Seglingen inleds med en kort genomgång av fartyget och säkerheten ombord. Så snart vi kan sätter vi segel och alla som vill är välkomna att delta. Besättningen visar och berättar så att alla kan delta. Vi seglar på samma sätt som på 1800-talet med kraften från vinden och all hantering av seglen sker med vår egen handkraft.

Tid och plats

Avgång den 6 aug kl 14:00 från Kastellholmen Örlogsvägen 11 (samling 15 min före)

Ankomst Vaxholm kl 18:00. För hemfärd finns både SL:s bussar och Vaxholmsbolagets båtar.

Hemresan ingår ej i priset.

Pris 750 kr

Barn o ungdomar t o m 18 år: 450 kr.

Specialkost

Om du har någon form av allergi eller av något annat skäl inte kan äta vissa sorters mat  är det viktigt att du anmäler detta i samband med bokningen så försöker vi ordna alternativ till dig. 

Betalning

Betalning sker antingen direkt med kontokort eller till Briggen Tre Kronors bankgiro enligt instruktioner i bekräftelsemailet.

Villkor

Bokningen är bindande om inget annat överenskommits. Det innebär att om du uteblir utan att avboka resan så kommer vi att fakturera ev obetalda belopp i efterskott.

Seglingen ska vara betald senast 45 dagar före avgång.

Vid avbokning senast 45 dagar före seglingen återfås hela beloppet.

Vid avbokning 44-15 dagar före seglingen återfås halva beloppet.

Vid avbokning senare än 15 dagar före seglingen sker ingen återbetalning.

Avbokningsskydd

Det finns möjlighet att köpa till ett avbokningsskydd vilket ger pengarna tillbaka vid sjukdom. För att avbokningsskyddet ska gälla krävs läkarintyg.

Avbokningsskyddet gäller också för familj och släktingar till den som insjuknat och som är inbokade vid samma tillfälle.