Långsegling Karlskrona - Kalmar 15-16 augusti

Från SEK 2 900,00 kr
  • Varaktighet: 24 Timmar (cirka)
  • Plats: Karlskrona
  • Produktkod: LSKHNKAL
Följ med på vår segling från Karlskrona till Kalmar. Du får vara med och segla Tre Kronor tillsammans med besättningen och uppleva segling längs den vackra blekingekusten. Vi startar från Karlskrona på förmiddagen den 15 augusti. När vi kommer fram till Kalmar beror på vindarna. Får vi vinden med oss kommer vi fram sent på kvällen och övernattar vid kaj men det kan också hända att vi seglar en god bit in på natten. Allra senast är dock ankomsten kl 10 dagen efter. 

Övernattning sker i kojer i hytter med två eller fyra kojer samt i uppmonterade kojer i salongen. Kojerna i salongen är lika bekväma som de som finns i hytterna men kräver lite mer vighet för att komma upp i. Har du begränsad rörlighet är det därför bra om du anger detta i Övrig info.

Standarden ombord är av vandrarhemsklass och man får vara beredd på att sova tillsammans med nya vänner men gemenskapen brukar bli väldigt fin på de här seglingarna.

Tider och platser

Avgång från Karlskrona, Kajen bakom Marinmuseum, den 15 augusti kl 10:00. Ankomst till Kalmar senast den 16 augusti kl 10:00. Det är också möjligt att vi kommer fram på natten och övernattar vid kaj beroende på hur vindar och väder blir.

Pris 2 900 kr

Barn o ungdom under 18 år 2 300

Medlemspris: 2 600. Medlemspriset kan inte kombineras med andra rabatter eftersom det redan är rabatterat.

Mat under seglingen

Alla måltider, exklusive dryck, ingår i priset.
Ingen alkohol serveras under seglingen och det är ej tillåtet att ta med egen dryck ombord.

Specialkost

Om du har någon form av allergi eller av något annat skäl inte kan äta vissa sorters mat  är det viktigt att
du anmäler detta i samband med bokningen så försöker vi ordna alternativ till dig.

Sängkläder

Lakan och handduk ingår i priset.

Betalning

Betalning sker antingen med kontokort eller till Briggen Tre Kronors bankgiro enligt instruktioner i bekräftelsemailet.

Packning

Tag med varma och vindtäta kläder. Flera skikt värmer bättre en en tjock tröja och det är också enklare att reglera värmen med flera lager. Underställ samt överdragskläder som är vind- och vattentäta är viktiga plagg att ta med. Mössa,och en halsduk är bra att ha med. Vid risk för regn rekommenderar vi att du tar med stövlar och ett ordentligt regnställ. Packa gärna i mjuka väskor som går att stuva under kojerna och i skåpen

Villkor

Bokningen är bindande om inget annat överenskommits. Det innebär att om du uteblir utan att anmäla detta så kommer vi att fakturera hela beloppet även om du inte betalat resan.
Seglingen ska vara betald senast 45 dagar före avgång.
Vid avbokning senast 45 dagar före seglingen återfås hela beloppet.
Vid avbokning 44-15 dagar före seglingen återfås halva beloppet.
Vid avbokning senare än 15 dagar före seglingen sker ingen återbetalning.

Avbokningsskydd

Det finns möjlighet att köpa till ett avbokningsskydd vilket ger pengarna tillbaka vid sjukdom. För att avbokningsskyddet ska gälla krävs läkarintyg.

Avbokningsskyddet gäller också för famlij och släktingar till den som insjuknat och som är inbokade vid samma tillfälle.